Steambox Projesinin Önemli İsmi İşten Çıkarıldı

13.02.2013 19:03 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz dönemde sıkça karşımıza çıkan Steambox projesiyle ilgili kötü bir haber var. Valve'da yeni nesil donanımlarla ilgili 2012 senesinde işe aldığı isimlerden Jeri Ellsworth'un firmadaki işine son verildi.
 
    Genellikle kontrolcü geliştirme konusunda sunduğu projelerle birlikte adını öne çıkaran Jeri Ellsworth, Valve'ın yeni nesil donanımlar için kurduğu ekibin araştırma & geliştirme kısmında yer alıyordu. Ani bir şekilde Twitter üzerinden Valve'dan kovulduğunu duyuran Ellsworth, bu konuyla ilgili daha ayrıntılı açıklamalar paylaşmadı.
 
    Daha önce bunun gibi işçi çıkarma haberleriyle değil de, çalışan dostu yönüyle karşımıza çıkan Valve'da bu olayın neden yaşandığı bilinmiyor. Konuyla ilgili ne Valve yetkilileri, ne de Ellsworth bir açıklama yapmadı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 2 Dk önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 20 Dk önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 38 Dk önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 1 Saat önce Dragon’s Dogma II İçin Dev Güncelleme: Casual Mod Eklendi 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler