The Walking Dead'e Koleksiyon Sürümü Geliyor

22.10.2012 12:48 Samet Konuksal

    Telltale'in indirilebilir bir seri olarak hazırladığı The Walking Dead, yoğun talep üzerine kutuya giriyor. Telltale'in beğenilen macera serisi Walking Dead için hem normal kutulu sürümü, hem de koleksiyoncu sürümü duyuruldu.
 
   Yapılan açıklamalara göre The Walking Dead'in sadece PS3 ile X360 versiyonları kutulu olarak satılacak. Oyunun kutulu sürümü 29.99 dolarlık fiyat etiketi alırken, koleksiyon sürümü ise 69.99 dolar olarak belirlenmiş. Walking Dead'in koleksiyoncu sürümü, ekstradan oyunun çizgi roman serisini de içerecek.
 
   Şu an için belirtilenlere göre oyunun bu sürümleri sadece GameStop'la anlaşmalı olarak sunulacak. Telltale Games, gelecek olan taleplere göre kararında bir değişikliğe gidebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: Survival Instinct Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Terminal Reality Dağıtıcısı: Activision Tür: Korku Çıkış Tarihi: 29 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 1 Saat önce PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 1 Saat önce EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak 2 Saat önce Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 3 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler