The Witcher 3'ün Konsol Çözünürlüğü Belli Değil

23.12.2013 13:31 Samet Konuksal


    CD Projekt'in büyük merakla beklenen oyunu The Witcher 3: Wild Hunt, sahip olduğu ayrıntı ve genişlikle birlikte dikkatleri çekiyor. Daha önce oyunun konsol sürümleri için 30 FPS'nin hedeflendiğini belirten Balazs Torok'un röportajından yeni kısımlar yayınlandı. Böylelikle oyunun konsol sürümü adına bir belirsizlik ortaya çıktı.
 
    Yaptığı açıklamalarda Torok, "The Witcher 3'ü konsollara geliştirirken ilk amacımız yüksek düzeyde grafik kalitesi sunmak. Şu an için oyunun çözünürlüğüyle ilgili yorum yapabilecek bir konuma gelemedik. Fakat görüntü oranı açısından hedefimiz 30 FPS." sözlerine yer verdi.
 
    The Witcher 3 gibi büyük bir oyunun konsolları zorlaması oldukça normal. Bakalım oyunun çıkışına yaklaştıkça ne gibi açıklamalar göreceğiz? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 1 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler