Ubisoft Yeni Oyununu Duyurdu: Steep

14.06.2016 01:49 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft her E3 sunumunda gelenek haline getirdiği yeni oyun tanıtma huyunu bu yılda da devam ettirdi. Fransız oyun firmasının yeni oyunu ise açık dünya spor oyunu Steep oldu.
 
   Alpler ve Alaska'da geçecek oyunumuzda kayak, wingsuit, snowboard ve yamaç paraşütü gibi çeşitli spor dalları ile vakit geçirebileceğiz.Odak noktası multiplayer olan oyunu istersek kendi başımıza da oynayabileceğiz.
 
   Ubisoft Montpellier ve Ubisoft Kiev tarafından geliştirilen Steep bu kış PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.  Oyun hakkında fikir sahibi olmak için yayınlanan 2 adet videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. İyi seyirler.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steep Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montpellier Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler