Activision Blizzard da Oyun Geliştiricileri Konferansı'na Katılmayacak

29.02.2020 00:41 Özgür Eroğlu

 
Bir önemli şirket daha, 16 - 20 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Oyun Geliştiricileri Konferansı'na katılmayacağını açıkladı. Activision Blizzard da yine aynı sebepten, yani Corona virüsünden dolayı konferansa katılmayacaklarını, resmi Twitter hesapları üzerinden açıkladılar.
 
Genel olarak Tweetler'de ekiplerinin sağlıklarının daha büyük bir öncelik olduğundan dolayı katılmayacaklarını açıkladılar. Bahsi geçen Tweetler'i aşağıda bulabilirsiniz.
 
Şu an için aynı konferansa katılmayacak olan öne çıkan şirketler şu şekilde: Activision Blizzard, Unity, Amazon, Sony, Epic Games, Facebook Gaming/Oculus, Kojima Production ve Microsoft.
 
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Dk önce Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler