Activision'dan Modernwarfare3.com Atağı

Modern Warfare 3'ün grafikleri tartışmaların odak noktası oldu
17.07.2011 01:50 Alkan Adakaner


     Daha önceki bir haberimizde modernwarfare3.com adresinin Battlefield 3'ün sitesine yönlendirildiğini aktarmıştık. Bu sitenin haklarını alan kişiler Battlefield 3'e açıkça destek verdiklerini göstermişlerdi.
 
     Şimdi aynı sitede farklılıklar var. Daha önce Battlefield 3'ün sitesine yönlendirilmiş olan sitede şu an Call of Duty: Modern Warfare 3'ün tıpkı MW 2 gibi kopya-yapıştır bir oyun olduğu, Activision'ın yoğun reklam kampanyalarını bir kenara bırakıp oyunun geliştirilmesine daha fazla zaman harcaması gerektiği söylenmiş. Tabi bunun yanı sıra Battlefield 3'e övgüler de yağdırılmış.
 
     Activision'da bu siteye karşı boş durmamış ve Ulusal Tahkim Birliği'ne verdiği bir proxy kayıt defteri oluşturmuş. Kayıt defterine buradan ulaşabilirsiniz. Bu girişimin amacı sitenin alan adını ele geçirmek. Bu işlemlerin Activision'a maliyeti ise 2.600 dolar olmuş. Bu seriden milyar dolarlar kazanan bir şirket için bu paradan bahsetmeye bile değmez.
    
     Bu arada ModernWarfare3.com adresindeki eleştiriler bölümüne ise buradan ulaşmanız mümkün. Ayrıca aşağıda Modern Warfare ile alay edilen bir videoyu da görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 1 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 2 Saat önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 4 Saat önce eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler