Beyond Good & Evil 2 Gelecek Yıl Duyurulabilir

18.07.2013 10:15 Alkan Adakaner


    Ubisoft'un yalan rüzgarına dönen Beyond Good and Evil 2 projesi hakkında açıklamalar yapılmaya devam ediliyor. Ubisoft Montpellier'den Michel Ancel (aynı zamanda Rayman ve BG&E'nin yaratıcısı) gelecek yıl duyuru yapabileceklerini söylüyor.
 
    Ancel'in açıklamalarına göre şu ana kadar yoğun bir ön çalışma yapıldı. Şimdi geriye sadece yapılan çalışmaları bir araya getirmek kalmış. Muhtemelen 2014 yılı içinde yeni Beyond Good & Evil oyununun duyurusu yapılacakmış.
 
    Geliştirici ekibin 35 kişilik sınırlı bir kadroya sahip olduğunu söyleyen Ancel, Beyond Good & Evil 2'nin daha geniş ve serbest bir dünyasının olacağını söylüyor. Serinin ilk oyununun aksine oyunun dünyasında çok daha özgürce dolaşabilecekmişiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond Good & Evil 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 1 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 2 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 2 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 3 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler