Borderlands 2, Eylül 2012'de mi Çıkacak

Borderlands 2'de Salvador the Gunzerker önemli karakterlerden birisi olacak. İki elle otomatik tüfek kullanan kaç karakter var ki?
27.11.2011 11:29 Alkan Adakaner

      İlk oyunu ile büyük beğeni toplayan ve satış rakamları ile yayınc ve geliştiricisini memnun eden Borderlands 2'nin devam oyunu bildiğiniz gibi gelecek yıl piyasaya çıkıyor. Peki ama tam olarak ne zaman?
 
      Şu ana kadar oyunun çıkış tarihi ile ilgili resmi bir açıklama yapılmasa da bazı perakendecilerin verdiği tarihler var. Tabi bu tarihlerin oldukça farklı zamanlara ait olması kafamızı karıştırıyor. Mesela Walmart listesi oyunun 1 Nisan'da çıkacağını söylerken, Amazon ise 30 Haziran tarihini veriyor.
 
     Çıkış tarihleri konusunda en güvenilir perakendeci kaynaklardan birisi olan Gamestop ise daha önce 30 Haziran olarak listelediği oyunu artık 1 Eylül tarihine listelemiş. Sanırım Borderlands 2'nin Eylül'de çıkma ihtimali içlerinde en yüksek olanı. Ne de olsa Batılılar Sonbahar aylarında oyunlara daha fazla ilgi gösteriyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler