Capcom: Operation Raccoon City Korku Oyunu Değil

Resident Evil serisi aksiyon türüne kaydığından beri bir çok hayran kazandığı gibi, bir çoğunu da kaybetti
05.04.2011 16:25 Alkan Adakaner


      Resident Evil: Operation Raccoon City'nin (OPR) yapımcısı olan Masachika Kawata serinin hayranları için yeni bir açıklama yaptı. Yapımcıya göre Slant Six Games'in geliştirdiği OPR öncelikle shooter türüne giriyor. Korku öğeleri ise shooter öğelerinden sonra geliyor. 

      Oyunun Resident Evil dünyasının çevresinde geçtiğini, ama hedeflerinin korku türüne ait bir oyun yaratmak olmadığını söyleyen yapımcı, OPR'nin farklı bir çizgisi olduğunu belirtti.

      Operation Raccoon City'nin çok eşsiz bir oyun olacağını vurgulayan Kawata, bakalım seriyi korku oyunu olduğu günlerden beri yakından takip eden hayranların gönlünü kazanabilecek mi? Sanırım bu çok da kolay olmayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler