Final Fantasy XV Ufukta Göründü

Roen'in web sayfasındaki Final Fantasy 15 yazısı dikkat çekiyor
16.03.2013 08:06 Alkan Adakaner


     Final Fantasy Versus XIII'ten oldukça uzun bir süredir haber alamıyoruz. Oyuncuların büyük beklentiler içinde olduğu bu oyunun kaderi ne olacak bilemiyoruz, ama beklentiler yeni nesile erteleneceği yönünde.
 
     Japon kostüm tasarım markası Roen'in biyografi sayfasında Final Fantasy XV için 2008 yılında kostüm tasarımı yaptıkları görülüyor. Roen'in Final Fantasy Versus VIII için de tasarım yaptığını, ama firmanın listesinde bu oyunun görülmediğini belirtelim.
 
     Final Fantasy Versus VIII'ten de neredeyse 2008 yılında beri doğru düzgün haber alamıyoruz. Yani FF: Versus XIII'ün adı Final Fantasy XV olarak değiştirilmiş olabilir. Bakalım Square Enix bu konu hakkında nasıl bir açıklama yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 2 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 2 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 3 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 5 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler