GRID: Autosport'un Türkçe Yaması Yayınlandı

24.09.2014 22:00 Tayfun Kumaş

 
    Codemasters'ın bu haziran ayında piyasaya sunduğu GRID: Autosport'un Türkçe yaması an itibari ile piyasadaki yerini aldı.
 
    GRID Autosport'u Türkçe olarak oynamak isteyenler buradan Türkçe yamaya ulaşabilirler. İndireceğiniz arşiv içerisinde size yardımcı olacak bir Kurulum Rehberi ve Kullanıcı Kılavuzu e-kitabı da bulunmaktadır. Bu sayede daha kolay bir biçimde yamayı, oyununuzun sürümüne göre kurabilirsiniz.

    Türkçe yamaya ait tanıtım videosuna da aşağıdan bakabilirsiniz. Oyunu Türkçeleştiren HE Software & Türkçe - Çeviri Yerelleştirme Grubu ekibine ayrıca teşekkür ederiz. Bu tarz Türkçe yamaların artması dileğiyle... Şimdiden iyi oyunlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GRID: Autosport Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 27 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 11 Dk önce Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler