Grand Theft Auto V, PSN Üzerinden Sızdırıldı!

25.08.2013 14:34 Talha Aynacı

 
   Avrupa PSN'de ön indirime sunulan GTA V'in dijital sürümüne sızan hackerlar, oyunla ilgili pek çok yazılı, görsel ve işitsel bilgiyi internete sızdırdı.
 
   Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Sony, başta Grand Theft Auto'nun yapımcısı Rockstar olmak üzere tüm GTA hayranlarından özür diledi ve oyunun ön indirimini askıya aldı.
 
   Hackerlar oyunun dijital kopyasına legal yollarla Sony Europe sunucundan ulaşarak, yani satın aldıktan sonra içeriğe erişerek açığa çıkardı. Her ne kadar bu sürüm şu anda oynanabilir olmasa da, hikayeyle ilgili çok önemli dönüm noktaları, ara sahneler ve konuşmalar YouTube üzerinden paylaşıldı. Durum karşısında Rockstar bilgilerin yayınlandığı YouTube ve GTAForums.com sitelerine, bahsi geçen içeriklerin kaldırılması konusunda ricada bulundu.
 
   Şu an için hackerların ellerinde bulundurdukları tam sürüm oyun oynanabilir olmasa da, yakın süre zarfında oynanışa engel teşkil eden kriptonun aşılarak yapımın oynanmaya başlanması muhtemel.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 73 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT Ascension EMEA 2024 Şampiyonu Apeks Oldu! 1 Saat önce Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler