Insomniac: 60 FPS Zorunlu Değil

Her oyunuyla bizleri memnun eden bir yapım
30.10.2009 14:04 Alkan Adakaner

Mike Acton; 60 fps ile ilgili şu açıklamada bulundu:
 
"Framerate önemli, fakat o kadar da zorunlu değil. Grafik ve framerate arasında seçim yapmak zorunda kaldığımızda grafik ön plana çıkacaktır"
 
Acton; Insomniac'ın bu kararını  6 Kasımda piyasaya çıkan oyunlarını örnek göstererek şu sözlerle de pekiştirdi "Ratchet and Clank: A Crack in Time muhtemelen 60 fps'lik son oyunumuz oldu"
 
Bundan sonra Insomniac'ın daha güzel grafiklerle karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz.
 
 
 Not: FPS = Frames Per Second = Bir görselde (video, film veya oyun) 1 saniyede kaç karenin olduğunu gösteren kavram. Bir görselin akıcılığının bozulmaması için 30 fps standart sayılıyor.
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ratchet & Clank: A Crack in Time Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler