Liberated Nintendo Switch için 2 Haziran'da Çıkacak

18.05.2020 11:08 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncılar Walkabout Games ile L.INC ve geliştirici Atomic Wolf, interaktif distopik grafik roman oyunu Liberated Nintendo Switch versiyonunun 2 Haziran'da çıkış yapacağını duyurdu. $19.99 fiyattan satışa sunulacak.

Nintendo Switch versiyonundan kısa bir süre sonra PC için çıkacak. Daha sonra PlayStation 4 ve Xbox One'a da gelmesi planlanıyor.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Liberated, çizgi roman sayfalarında anlatılan interaktif distopik grafik romanıdır. Oyun dört bölümden oluşmaktadır ve hikaye farklı karakterlerin perspektifinden gösterilir.

Oyun teknolojinin insanların aleyhine döndüğü yakın gelecekte karanlık bir dünyada geçmektedir. Güvenlik ve düzen sağlama bahanesiyle vatandaşların birçok medeni hakkı ihlal edilmekte ve modern teknoloji insanları manipüle etmek için yetkililerin bir aracı haline gelmiştir. İnsanlar mümkün olan her şekilde gözetlenmektedir. Sosyal medya, CCTV, çevrimiçi ödemeleri, cihaz takibi ve diğer birçok yol ile. Liberated aynı zamanda otoriter rejim hakkında da bir hikayedir: demokratik bir toplumda nasıl ortaya çıktığı, nasıl kademeli olarak geliştigi ve nihayetinde nasıl yıkıldığı.

Oynanış 2.5D platform aksiyon olarak ilerlemektedir ve hikaye unsurları yoğun stilize ve animasyonlu çizgi roman kareleri, Quick Time Event sekansları ve dallanan diyaloglar ile oyunculara sunulmaktadır. Hikaye toplumsal düzene karşı çıkmaya karar veren bir grup insanın kaderi üzerine odaklanır. 


Nintendo Switch versiyonu çıkış tarihi duyuru fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Liberated Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: L.INC Dağıtıcısı: Walkabout Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma II İçin Dev Güncelleme: Casual Mod Eklendi 11 Sn önce Hayatta Kalma Macera Oyunu Exelio Duyuruldu: İşte Fragman 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler