Lollipop Chainsaw'un İlk Videosu Yayınlandı

Biraz sevgi, bir testere ve azıcık da akrobatik hareket. İşte zombilerle baş etmenin yolu
15.08.2011 20:37 Alkan Adakaner


     Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilen Lollipop Chainsaw'un ilk videosu yayınlandı. Sevimli ana karakterimiz bu videoda zombileri adete maymuna çeviriyor.
 
     Oyundaki karakterimizin adı Juliet Starling. O sadece San Romere Lisesinin ponpon takımının lideri değil, aynı zamanda zombi avcısı bir ailenin kızı. Üstelik kendisi de son derece yetenekli bir avcı.
 
      Warner Bros tarafından dağıtılacak oyunun hikayesi Dawn of the Dead'in yazarı James Gunn tarafından kaleme alınmış. O nedenle hikaye ve kurgu konusunda pek bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.

    Bu ilk video oldukça kanlı bir oyunun bizi beklediğini gösteriyor. Juliet testeresi ile zombileri parçalara ayırırken bir yandan da akrobatik hareketleri ile göz dolduruyor. Aşağıda Juliet'in macerasına ait ilk videoyu bulabilirsiniz.
 

[DHVIDEO=2982]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lollipop Chainsaw Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 27 Dk önce EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak 1 Saat önce Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 2 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler