"MW3'te Diğer Oyunlardaki Hatalar Olmayacak"

Call of Duty: Modern Warfare 3'ün satışlarının yine çok yüksek olacağı konusunda şüphe yok
19.10.2011 11:31 Alkan Adakaner

 
     Battlefield 3'ün betasındaki hatalar çok sayıda oyununun eleştirisine maruz kalmıştı. Diğer yandna bazı oyuncular da betanın zaten hataları gidermek için yapıldığını söylüyordu. Aslında bir bakıma da haklı olduklarını söyleyebiliriz. Call of Duty: Modern Warfare 3'ün geliştiricileri ise bu durumdan istifade rakiplerine taş attılar.
 
      Sledgehammer Games'ten Glen Schofield Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda Battlefield 3'e şu sözlerle yüklendi "8 milyon test oyuncusundan sonra şimdi sıra sokak testinde (satışlar) olacak. " Daha sonra rakiplerinin oyunundaki hatalara değinen Schofield şu sözleri kullandı.
 
     "Biz 1000 test oyuncusuna sahibiz. Infinity Ward en büyük multiplayer oyunu yapma konusunda yıllardır büyük bir deneyime sahip. Başka yerlerde gördüğümüz hataları Modern Warfare 3'te görmeyeceğimize eminim."
 
     Bu açıklamalardan sonra sanırım söz iki oyunun satışlar konusunda ve tam sürümlerinde ne kadar başarılı yakalayabileceğine geldi.
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 60 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 10 Dk önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 13 Dk önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 31 Dk önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 49 Dk önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler