NFS: Hot Pursuit'de Hikaye Bulunmuyor

25.09.2010 23:22 Gökhan Yılmaz

 
      Criterion, Need for Speed serisinin yeni üyesini oyuncularla buluşturabilmek için elinden geldiğince çalışıyor. Yapım ekibinden gelen yeni açıklamalara göre Hot Pursuit'de hikaye ve diyaloglar bulunmuyor. Bunun yerine daha çok online modlar üzerine düşülmüş.
 
      Yapım ekibinden Matt Webster "Oyuna hikaye dahil etmenin gerçekten de pek önemli olmadığını düşündük. Polis ya da yarışçı olun, amacınız seviye atlamak olacak." şeklinde açıklama yaptı. Bu nedenle hangisini seçerseniz seçin, kariyer yapabilmek için önünüzde farklı seçenekler (Time Trial, Yarışlar, Hot Pursuit vs) olacak.
 
     Oyunda bulunacak multiplayer modlar ise daha çok sosyal ağ tabanlı olacak. Bunun nedeni ise oyunu arkadaşlarınızla rekabet ederek oynamanın yabancılarla oynamaktan daha keyifli olması. 26 Ekim'de demosunu test edebileceğimiz Need for Speed: Hot Pursuit, bakalım Criterion'ın ellerinde hız ihtiyacını karşılayabilmiş mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Hot Pursuit Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 32 Dk önce EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak 1 Saat önce Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 2 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler