Nintendo Wii U Piyasaya Çıktı

Wii U'nun ilk müşterisine konsolu Nintendo of America başkanı Reggie Fils-Aime veriyor
18.11.2012 07:43 Alkan Adakaner


      Hiç kuşkusuz Nintendo, Wii ile yakaladığı başarıyı kimse tahmin edememişti. PS3 ve Xbox 360'ı satış bazında çok gerilerde bırakan bu konsol sonrasında şimdi de Nintendo'nun yeni bebeği Wii U karşımıza çıktı.
 
      Wii U, bugün Kuzey Amerika pazarında piyasaya çıktı. Konsol Avrupa'da 30 Kasım'da, Japonya'da ise 8 Aralık'ta raflardaki yerini alacak. Amerika'da özellikle Nintendo World önünde dev bir kalabalık var. Oyuncular bu yenilikçi konsol için oldukça heyecanlanıyor gibi görünüyorlar. 
 
     Konsolla birlikte Wii U'nun e-shop'ı da aktif hale geldi. Uzun bir güncellemenin ardından e-shop'ta kutulu oyunların dijital sürümleri, Little Inferno, Mighty Switch Force: Hyper Drive Edition, Nano Assault neo, Chasing Aurora gibi bağımsız oyunlar ve Netflix gibi film izleme servislerinin yayınlandığını görüyoruz.
 
     Kuzey Amerika'da oldukça yüksek ön-alım rakamlarına ulaşan Wii U ile Nintendo yine yüksek satış rakamlarına ulaşacak gibi görünüyor. Merak edilen konu konsol piyasasını tıpkı Wii gibi sallayıp sallayamayacağı.   
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler