PSN'den Yaz Sezonu İndirimleri

29.06.2012 13:09 Talha Aynacı

   Sony'nin resmi blogu tarafından yayınlanan son bilgilerde, bu yıl PSN Yaz Sezonu günlerinde gerçekleştirilecek indirimlere yer verildi.
 
   5 temmuz tarihinden itibaren, PlayStation 3 kullanıcıları PSN marketinde satılan geniş bir ürün yelpazesini % 30 indirimli olarak alabilecek. Bu indirim oranı PlayStation Plus üyeleri için % 50 olarak belirtilmiş. İndirimli olarak satın alabileceğiniz oyunlar arasında; Pac Man DX CE, NBA Jam, Real Steel, House of the Dead 3, Crysis, Closure, Jurassic Park (tüm bölümler), Worms Ultimate Mayhem, Shadow of the Colossus HD, Infamous: Festival of Blood, Killzone 3 multiplayer, ve Renegade Ops yer alıyor.
 
   Buna ek olarak Atlus tarafından da indirimler duyuruldu. Catherine, Droplitz, Rock of Ages ve Trine 2 yine indirimli oyunlar arasında.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler