Playstore'da İndirim Şöleni!

17.05.2013 17:31 Levent Polater

 
    Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in dijital oyun mağazası Playstore, oyun severlere her hafta başka bir kampanyanın heyecanını yaşatıyor. Playstore'da bu hafta sonu Command&Conquer Red Alert 3, Command&Conquer 4 Tiberian Twilight, Burnout Paradise ve NBA 2K13 gibi popüler oyunları %75'e varan indirimler ve aylık 1 TL'den başlayan taksitlerle sunuyor.

    Kataloğunda 1.000'e yakın farklı oyun yer alan TTNET'in dijital oyun mağazası Playstore, hafta sonları yaptığı büyük indirimlerle oyunseverlere kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor.

    En popüler oyunlara dünya ile aynı anda ulaşma imkânı sunan Playstore'un yeni kampanyası, 17 Mayıs - 21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Kampanya kapsamında; "Command&Conquer Red Alert 3", "Command&Conquer 4 Tiberian Twilight", "Burnout Paradise Ultimate Box", "NBA 2K13", "Skydrift, "Omerta City of Gangsters" gibi popüler oyunları, %75'e varan indirimler ve aylık 1 TL'den başlayan taksitlerle almak mümkün olacak.

    Kampanya detaylarını öğrenmek ve oyunları satın almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/kampanya/hafta-sonu-17-mayis
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 3 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 3 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 4 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 6 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler