PoKéMoN Sun ve PoKéMoN Moon Resmileşti!

26.02.2016 18:53 Tunahan Safdır

 
     Dün Nintendo tarafından iki yeni Pokémon oyunu için lisanslar alındığına dair haberi sizlere aktarmıştık. Bugün PoKéMoN serisinin ilk oyunlarının çıkışının 20. yılına özel yapılan canlı yayınla birlikte yeni oyun da resmiyet kazandı; PoKéMoN Sun ve PoKéMoN Moon!
 
     Geçmişten günümüze, tüm Pokémon oyunlarından sahnelerle birlikte tanıtımı yapılan yeni oyun, oyunculara nostalji yaşatmasının yanı sıra geriye uyumluluk noktasında da yeni seçenekler sunacak. Buna göre serinin ilk oyunları olan PoKéMoN Red, Blue ve Yellow'da yarından itibaren Nintendo eShop üzerinde dijital olarak indirilebilir olacak ve bu oyunlardaki Pokémonlarınızı Pokémon Bank sayesinde Sun ve Moon'a aktarabileceksiniz. Aynı zamanda Game Boy Advance üzerindeki Pokémonlarınızı da internet bağlantısı ile 3DS'inizdeki oyununuza aktarabileceksiniz.
 
     9 farklı dil seçeneğiyle gelecek oyunda İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Japonca, Korece, Geleneksel Çince ve Basitleştirilmiş Çince dilleri bulunacak. Önümüzdeki yaz aylarında çıkış yapacağı belirtilen PoKéMoN Sun & Moon için şimdiye kadar açıklanan bilgiler bu şekilde.
 
   Oyunla ilgili tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PoKéMon Sun & Moon Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 3 Saat önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 4 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 6 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 7 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler