Resistance 3'ten Yaratıklar için Yapımcı Günlüğü

Bu yaratıklar grup psikolojisini biliyor.
03.07.2011 13:08 Gökhan Yılmaz

 
     Resistance 3 için yaratıkları konu alan yeni bir yapımcı günlüğü yayınlandı. Bu günlükte Insomniac Games'teki yapımcılar bizlere yaratıkların yapay zekalarını, özelliklerini ve görünüşlerini anlatıyor.
 
     Resistance 3'teki düşmanların yapay zekasını kontrol edecek yeni bir sistem geliştirmişler. Job Board ismindeki bu sistem sayesinde oyuncunun tepkilerine göre kaç tane yaratığın ne yapacağını daha kolay kontrol edebiliyorlar. Böylece daha sinematik sahneler oluşturulabilirken yaratıkların defans yapmak, saldırı yapmak veya kovalamak gibi çeşitli görevleri daha sistemli gerçekleştirmeleri hedefleniyor. Bu da yaratıkların daha zeki olduğunu hissettirecek.
 
     Chimeran'ların Resistance 3'te nasıl evrim geçirdiklerini merak ediyorsanız yeni yapımcı günlüğünü aşağıdan izleyebilirsiniz (HD).
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 5 Dk önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 23 Dk önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 1 Saat önce Dragon’s Dogma II İçin Dev Güncelleme: Casual Mod Eklendi 1 Saat önce Hayatta Kalma Macera Oyunu Exelio Duyuruldu: İşte Fragman 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler