Sniper Elite 3 Multiplayer Detayları Belli Oldu

09.02.2014 09:41 Samet Basri Taşlı


     Sniper Elite serisinin 3. oyunu için çıkış tarihi yaklaştıkça multiplayer özellikleriyle ilgili bilgiler de ortaya çıkmaya başladı.
 
     Rebellion'da oyunun yaratıcı yönetmeni olarak görev alan Tim Jones, oyunun multiplayer sistemini anlattı. 12 kişiye kadar desteklenen çok oyunculu modun, oyunun çıktığı gün hazır olması hedefleniyor. Ek olarak, siz ve bir arkadaşınız oyunun tek kişilik hikayesini beraber oynayabileceksiniz. Ayrıca co-op olarak oynanabilecek Survival ve Overwatch bölümlerini de planlıyorlar.
 
     Tek kişilik hikayede ve multiplayer modunda kazanılan XP puanları karakterinizin seviyesini atlatmakta ve karakterinizi özelleştirmede kullanılabilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper Elite 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: 505 Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler