Sniper Elite V2 Multiplayer Modu Detaylandırıldı

Ön sipariş edenlere verilen özel görevde Hitler'i öldüreceksiniz.
28.03.2012 10:41 Talha Aynacı


   505 Games ve Rebellion, sotecilerin merakla beklediği Sniper Elite V2'nin multiplayer modu hakkında ilk detayları paylaştı. Multiplayer modu, tamamiyle co-op oynanış odaklı olacak. Yer alacak 4 mod ismi ve detayları şöyle:
 
- Kill Tally: Ardı arkası kesilmeyecek olan düşman dalgaları karşısında size verilen süre içerisinde mümkün olduğunca çok düşman vurmaya çalışacaksınız.
 
- Bombing Run: Üzerinize bomba yağmadan önce bozuk aracın parçalarını bulup birleştirmeniz ve olay yerinden tüymeniz gerekecek.
 
- Overwatch: Sniper ustaları yeteneklerini kullanarak ve birbirlerine göz kulak olarak hayatta kalmaya çalışmalılar.
 
- Campaing: Hikaye modunu arkadaşınla deneyim et.
 
    Yayınlanan bilgilere bakılırsa, multiplayer modlarında keskin nişancıların birbirini alaşağı ettiği bir oyun modu yok. Sniper Elite V2, mayıs ayında Xbox 360, PS 3 ve PC için satışta olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper Elite V2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: 505 Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler