Sony Başkanı: "Gran Turismo 7'de PlayStation VR Desteği Görmek İsterim"

01.10.2015 12:18 Ömür Gencer


      Sony'nin başkanı Shuhei Yoshida, verdiği bir röportajda PlayStation VR ve Gran Turismo 7 hakkında konuştu. Yoshida, yeni Gran Turismo oyununda PlayStation VR desteği görmek istediğini dile getirdi.
 
         Eurogamer'a konuşan Yoshida konu hakkında şu sözlere yer verdi: "Yaptığımız pek çok testte bazı oyun türlerinin sanal gerçeklik için güzel bir şekilde çalıştığını görüyoruz. Bu türlerden birisi de yarış türü. Gran Turismo 7 PlayStation 4'e çıkış yaptığında PlayStation VR'ı desteklediğini görmek isterim."
 
        Gran Turismo 7 henüz resmi olarak duyurulmasa da oyunun geliştirici ekibi Polyphony Digital'in başkanı Kazunori Yamauchi, Gran Turismo 7'nin büyük ihtimalle 2017'den önce çıkacağını dile getirdi. Gran Turismo 7 ve PlayStation VR hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 6 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill: The Short Message'ın Kaç Kez İndirildiği Açıklandı 20 Dk önce League of Legends 2024 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Finali'nin Adı Belli Oldu! 22 Dk önce RPG Wildermyth, 22 Ekim'de Konsollara Geliyor 12 Saat önce Dansın Eğlenceli Dünyası: Just Dance Serisi 2 12 Saat önce Dansın Eğlenceli Dünyası: Just Dance Serisi 12 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler