Sony'den "Black Friday" Reklamları

20.11.2010 00:59 Ersin Kılıç


     Alışveriş çılgınlığının sabahın ilk dakikalarında başladığı "Black Friday" için Sony'den yeni televizyon reklamları geldi.
 
     "Kara Cuma" olarak adlandırılan bu gün Amerika'da Şükran Gününden sonraki Cuma gününe denk geliyor. Bir çok ünlü firma ve mağaza sadece bu güne özel olarak indirimleri kullanıcılarına sunuyorlar. Bu da başta da dediğim gibi daha günün ilk dakikalarından mağazalar önünde kuyruklar oluşmasını sağlıyor. İşte Sony'den reklam yüzü Kevin Butler ile "Black Friday" için iki yeni reklama imza atmış.
 
     PS3'ün Blu-ray, Netflix ve oyun gibi yönlerini ön plana çıkaran bu reklamları aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 



 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 26 Dk önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 1 Saat önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 3 Saat önce eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler