Test Drive: Ferrari'nin İlk Görüntüleri Etkileyici

16.01.2012 12:35 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız duyurulan test Drive: ferrari için şimdiye kadar elle tutulur bir bilgiye erişememiştik. Sadece birkaç gif yayınlanan Test Drive: Ferrari'nin ilk görüntüleri ise bugün yayınlandı. 
 
     Yayınlanan bu ekran görüntülerine geçmeden önce oyunun yapımcı firmasının da kesinleştiğini belirtelim. BigBen firmasının dağıtacağı oyunun yapımcı koltuğunda kimin olduğu bugün netlik kazandı ve daha önce Need for Speed: Shift'i yapan Slightly Mad Studios'un oyunun yapımcı koltuğunda olduğu duyuruldu.
 
     Oyunun ilk ekran görüntülerine baktığımızda ise simülasyon odaklı olduğunu görüyoruz. Dikkat çeken asıl nokta ise oyunun grafikleri oluyor. Gerek kokpit kamerası, gerek araç detayları beklediğimizden çok daha iyi gözüküyor diyebiliriz. tabi bazı görüntülerde tırtıkların da göze çarptığını söylemeliyim. Üstelik eski tür araçlara özel bir modun da oyunda yer alacağı gözüküyor. Bu kısımda siyah beyaz bir atmosfer kullanılacak. Oyunun bu ilk görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Test Drive: Ferrari Racing Legends Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Atari Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler