Turtle Beach, Resmi PS4 Kulaklığı Üretecek

08.01.2014 15:05 Talha Aynacı

 
   Oyun kulaklığı denilince akla gelen ilk isimlerden birisi olan Turtle Beach, Sony ile resmi PlayStation 4 kulaklığı geliştirmek üzere anlaştığını duyurdu.
 
   Bu yaz tanıtılacak olan resmi kulaklık 2014 sobaharında satışa sunulacak. Yapılan açıklamaya göre turnuvalar için ve kişisel kullanıma odaklı olmak üzere seçim yelpazesinde farklı modellerde kulaklıklar görebileceğiz. Bir diğer güzel haberse bu kulaklıkların PS Vita ile de uyum sağlayacak olması.
 
   Turtle Beach'in PS4 için resmi kulaklık geliştiriyor olması gerçekten de sevindici bir haber. Konsol odaklı geliştirilecek olan bu kulaklığın, mevcut kulaklıkta meydana gelen sıkıntıları ortadan kaldıracağı düşünülüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Half Life 2 RTX Modundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 28 Ağustos Nintendo Indie World Etkinliğinde Duyurulan Bağımsız Oyunlar 28 Ağustos Nintendo Direct 2024 Sunumunda Tanıtılan Tüm Oyunlar 28 Ağustos Worms Armageddon: Anniversary Edition Duyuruldu 28 Ağustos Blue Protocol Japonya'da 18 Ocak 2025'te Hizmete Son Verecek 28 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler