Ünlü YouTube Kullanıcısı Yeardley Diamond Vefat Etti

04.09.2014 08:28 Tayfun Kumaş

 
    YouTube kullanıcısı Yeardley Diamond'un kalp krizi nedeniyle 20 Ağustos 2014'te vefat ettiğinin haberini aldık. Bu kötü haberi, kardeşi Francis Agapito Facebook üzerinde hayranlarına iletti. Diamond'un kullandığı bilgisayarın şifresini sıfırlamanın ve cenaze işlemlerinin uzun sürdüğünden dolayı haberi anca iletebildiklerini de belirtti.

   Yeardley Diamond'u, özellikle Grand Theft Auto serisine yaptığı eğlenceli videolarla ve Machinima için hazırladığı videolarla tanımıştık. Hatta zaman zaman bu videolara da sitemizde yer vermiştik. Niko's Yoga, Niko's Dramatic Reaction, GTA IV Gangnam Styla ve Gentleman, Grand Theft Redemption gibi videolar bunların başlangıcıydı. Sözleri toparlamak çok zor. Huzur içinde yat Yeardley Diamond.

   Yeardley Diamond'un YouTube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 14 Dk önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 32 Dk önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 1 Saat önce Dragon’s Dogma II İçin Dev Güncelleme: Casual Mod Eklendi 1 Saat önce Hayatta Kalma Macera Oyunu Exelio Duyuruldu: İşte Fragman 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler