Wii U Oyunları 59.99 $ - Harici HDD Desteği Olacak

15.09.2012 15:05 Talha Aynacı

 
 
   Nintendo Amerika yaptığı açıklamada Nintendo Wii U için çıkacak kutulu oyunların 59.99 $  (ortalama 106 TL) olacağını açıkladı. Bu rakam PS 3 ve Xbox 360 oyunlarıyla eşdeğer seviyede.
 
   Bu açıklama yanı sıra Nintendo Amerika başkanı Reggie Fils-Aim, Wii U'nun kendi harddiskini yetersiz bulacaklar için harici olarak USB'den 3 terabyte'a kadar harddisk kullanabileceklerini açıkladı:
 
"Yüksek kapasiteli harddisk sahibi ve buna paralel pahalı bir konsol yerine müşterilere istedikleri marka ve ucuzlukta, istedikleri kadar HDD'yi Wii U ile  bağlantıya geçirebilecekleri bir yöntem sunmayı tercih ettik. HDD kapasitesi zamanla yetersiz kalacak bir model üretmekten daha işlevsel bir çözüm olacağını düşündük."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT Ascension EMEA 2024 Şampiyonu Apeks Oldu! 1 Saat önce Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler