Wii U ve 3DS için Elektronik Okuma Servisi

Wii U'nun tablet kontrolcüsü oyunlarının yanında diğer uygulamalarda da büyük rahatlık sağlayacak gibi görünüyor
03.01.2012 09:44 Alkan Adakaner

     Microsoft ve Sony'nin aksine Nintendo şu ana kadar konsollarında oyun dışındaki servislere çok sıcak bakmadı. Wii U ve 3DS ile birlikte işler değişiyor. ForgetTheBox'ın haberine göre Nintendo konsolları için elektronik okuma servisi sunmak için harekete geçti.
 
     Adı açıklanmayan bir kaynağın söylediğine göre Nintendo, Wii U ve 3DS için kitaplar, dergiler, gazeteler, çizgi romanlar ve diğer yazılı yayın organlarının okunabileceği bir servis hazırlığında. Wii U sahipleri tablet kontrolcüye bu yayınları indirebilecekler.
 
      Nintendo Power'a göre elektronik okuma sisteminde üye olunan elektronik dergiler doğrudan konsollarımıza indirilebilecek ve bu konuda çok geniş bir yayın yelpazesi sunulacak. 3DS de Wii U gibi benzer bir sistemden yararlanacak, ayrıca örneğin 3DS'e indirdiğimiz bir elektronik yayını iki cihaz arasında bağlantı kurarak Wii U'ya aktarabileceğiz.
 
     Nintendo'nun katı kuralları bir kenara bırakıp bu tür esneklikler sağlaması hiç kuşkusuz firmanın yararına olacaktır. Oyuncular konsollarını bir oyun cihazının ötesinde özelliklere sahip olarak görmek istiyor.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler