Aliens: Colonial Marines Wii U Hala Geliştiriliyor

23.03.2013 09:42 Alkan Adakaner


    Aliens: Colonial Marines PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkışını yapmıştı. Oyunun bu sürümlerinin teknik yönden çok büyük eksikliklere sahip olması sonrası Gearbox Software'e büyük eleştiriler gelmişti. Anlaşılan Wii U sürümünün hala piyasaya çıkmamasının nedenlerinden bir tanesi de bu eksikliklerin oyunculara yansıtılmak istenmemesi.
 
     Gearbox patronu Randy Pitchford'un açıklamasına göre oyunun Wii U sürümünü geliştiren Demiurge Studios hala oyun üzerinde çalışmaya devam ediyor ve şu ana kadar harika bir iş çıkarmışlar. 
 
    Tabi Gearbox Software'in oyunu aslında kendisinin geliştirmeyip başka stüdyolara devrederek SEGA'yı resmen dolandırmasından sonra Randy Pitchford'un sözlerine inanmak pek de kolay olmayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens: Colonial Marines Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 9 Dk önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 1 Saat önce Dragon’s Dogma II İçin Dev Güncelleme: Casual Mod Eklendi 1 Saat önce Hayatta Kalma Macera Oyunu Exelio Duyuruldu: İşte Fragman 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler