Angry Joe, Twitch'e Geçiyor

24.12.2013 11:44 Ant köksal

     Angry Joe, oyunlar hakkında (daha çok Let's Play tarzında) yayın yapan popüler bir YouTube kanalı ve bir milyon kişinin üzerinde takipçisi var. Özellikle yurt dışında biliniyor ve takip ediliyor. Sırf Joe öyle dedi diye oyun alan veya almaktan vazgeçen epey insan var.
 
     Angry Joe, yaptığı duyuru ile bütün takipçilerini Twitch kanalına çağırdı. Bundan sonra Twitch'e özel içerik üreteceğini, bunların YouTube kanalında olmayacağını söyleyen Joe, daha önce de YouTube'un telif hakları uygulamasını protesto eden pek çok video yayınlamıştı.
 
     Angry Joe YouTube kanalını şimdilik kapatmayacak ancak videolarını bundan sonra öncelikle Twitch'te yayınlayacak. Sadece Angry Joe dahi YouTube'a ciddi sayıda kullanıcı kaybettirebilir.
 

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler