Bethesda Rage 2 Duyurusunun Sinyalini Veriyor

11.05.2018 16:22 Gazali Çetinkaya

   Bethesda Softworks E3 2018 öncesi yeni bir duyurunun gerçekleşeceği sinyalini veriyor ve bu duyuru da Rage 2 olacak gibi görünüyor.
 
   İlk olarak geçtiğimiz günlerde Walmart Kanada Rage 2'yi listelemeşti. Bunun ardından Rage'in resmi twitter hesabı tekrar açıldı ve Walmart Kanada'ya esprili bir şekilde Rage 2 listelemesinde bazı eksikler ve yanlışlıklar olduğunu söyledi.
 
 
   Bethesda Softworks'ün twitter hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflar da Rage 2 duyurusunu işaret ediyor. Özellikle alttaki fotoğraftaki kadının Rage cosplayi, Anarchy Tours yazısı ve bu yazının arkasında bulunan A harfi. Harf 2010'da çıkan Rage'in yazı fontundaki A ile uyuşuyor ve Rage'in resmi twitter hesabının paylaştığı harf de aynı.
 
 
   Resmi duyuru 14 Mayıs'ta yapılabilir. Bethesda Softworks'ün yine twitter hesabı üzerinden paylaştığı Big Ben saat kulesi fotoğrafında saat 5:14'ü gösteriyor. Ayrıca saat kulesinin pembe renk boyası Rage'in twitter hesabının Walkmart Kanada'ya gönderme yaparken kullandığı renk ile aynı.
 
 
   Bethesda Softworks E3 2018 basın konferansı 11 Haziran tarihinde Türkiye saati ile 04:30'da başlayacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 05 Eylül Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! 05 Eylül The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi Konsollarda Oynanabilir 05 Eylül Test Drive Unlimited Solar Crown PC Sİstem Gereksinimleri Açıklandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler