Dünyanın En Büyük LAN Organizasyonundan Görüntüler

28.11.2011 17:48 Samet Konuksal

     Arkadaşlarla oyun oynamayı keyifli kılan LAN etkeni, multiplayer sistemlerinin gelişmesiyle birlikte günümüzde değerini yitirmeye başladı. Ancak LAN partileri, elektronik sporlar aracılığıyla hâla daha büyük organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.
 
     Dünyanın en büyük LAN organizasyonu Dreamhack'in Winter 2011 etkinliği geçtiğimiz haftasonu yapıldı. 12.000'den fazla oyuncunun katıldığı organizasyonda Starcraft II, Counter-Strike: 1.6, Heroes of Newerth, Quake Live, Super Street Fighter: AE ve DOTA 2'ye de resmi turnuvalar düzenlendi.
 
     Birçok çekişmeli oyunların yanı sıra bazı konserlere, çekilişlere de ev sahipliği yapan dev etkinlikten manzaraları merak mı ediyorsunuz? Resimler için aşağıya ve daha fazlası için ise sizi buraya alalım.
 



 

İlgili İçerik Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler