Half Life için Berbat Film Teklifleri Varmış

Gordon Freeman'ı at üstünde elinde levye ile düşünmek
13.01.2013 10:53 Alkan Adakaner


     Half Life oyun dünyasının en kaliteli oyunlarından biridir. Hala milyonlarca oyuncu Half Life 3'ten bir haber duyabilmek için sabırsızlanıyor. Valve ise şu ana kadar herhangi bir açıklama yapmadı. Yine de onların Half Life'a verdiği değer azalmadı. Half Life markasını her türlü kötü emelden koruyorlar. Peki neler mi bu kötü emeller?
 
     Gabe Newell'ın açıklamalarına göre Half Life ve Left 4 Dead için Hollywood'tan film teklifleri gelmiş. Bu teklifler arasında Half Life için olan ilginç bir öneri varmış. Bakın Hollywood yapımcıları nasıl bir Half Life senaryosu ile gelmiş. Gabe Newell, Valve ofisindeki görüşmeyi şöyle anlatıyor:
 
     "Bize gerçekten de şöyle bir teklifle gelenler var: "Tamam, şimdi bu Half Life 1 ve filmde atlar var, ayrıca süvarilerin çarpışma sahnesi de. Bir de atlarda yüksek teknoloji karbon zırhlar var." önerisi ile geldiler. Biz de sen ne saçmalıyorsun. Hiç Half Life'ı oynadın mı? diye yanıtını verdik"
 
    Gerçekten de böyle bir kurgu ile Half Life ile karşılaşmak oyuncuları şok ederdi. Sanırım Türkiye'de dahil dünyanın bir çok ülkesinde oyuncular böyle bir filmle karşılaşınca sinema salonlarına kusabilirlerdi. Her ne kadar Half Life 3'ü duyurmasan da, bu markayı koruduğu için teşekkürler Valve.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 16 Dk önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 1 Saat önce Dragon’s Dogma II İçin Dev Güncelleme: Casual Mod Eklendi 1 Saat önce Hayatta Kalma Macera Oyunu Exelio Duyuruldu: İşte Fragman 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler