Kingdoms of Amalur'dan Yeni Görseller

07.08.2010 12:59 Alkan Adakaner


 
    Ünlü yazar R.A Salvatore, Spawn'ın yaratıcısı Todd McFarlane ve Elder Scrolls: Oblivion'ın baş tasarımcısı Ken Rolston'ın geliştirici ekipte yer aldığı Kingdoms of Amalur: Reckoning'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı.
 
     Sihirli ve egzotik bir atmosfere sahip olması planlanan ve 2011 yılında piyasaya çıkacak olan oyun PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için geliştiriliyor.
 
    Ekran görüntülerinden başarılı grafiklere sahip olacağını düşündüğümüz Kingdoms of Amalur: Reckoning tek kişilik bir oynanış sunacak. Yeni görüntüler aşağıda.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdoms of Amalur: Reckoning Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: 38 Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler