Octopath Traveler II için İkinci Resmi Fragman Yayınlandı

14.12.2022 15:27 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Acquire, Throne the Thief ve Temenos the Cleric'in yer aldığı Octopath Traveler II için ikinci resmi fragmanı yayınladı.
 
Throne ve Temenos, oyunda yer alan sekiz yeni kahramanından ikisidir. Fragman ayrıca, size önceki oyundan daha fazla özgürlük sağlayan güncellenmiş iş sistemini ve ayrıca ülke genelinde ortaya çıkan loncaları tanıtıyor.
 
Sıra tabanlı rol yapma oyunu Octopath Traveler II oyununda oyunculara daha fazla ve yeni mekanikler sunulacak. Oyunun hikayesi denizle bölünmüş bir doğu ve batı kıtasından oluşan bir ülke olan Solistia'da geçecek. Bu uzak diyarda, farklı bölgelerden gelen sekiz gezgin kendi amaçları için yola çıkacak. Bu karakteri siz yöneteceksiniz. Bu karakterlerin yerine geçerek yolculuğunuz boyunca size yardımcı olması için benzersiz yeteneklerini kullanacak ve kıtayı baştan sonra istediğiniz şekilde keşfedeceksiniz.

Octopath Traveler II, 24 Şubat 2023'te PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Fragman Videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
OCTOPATH TRAVELER II Platformlar: PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2023
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler