PS3'e 3D Özelliği Ne Zaman Gelecek?

10.03.2010 17:50 Ersin Kılıç


 
     Sony'nin geçtiğimiz yıl açıkladığı ve tüm oyun ve uygulamalarında 3D özelliğinin ekleneceği Playstation 3 güncellemesi ne zaman yapılacak?
 
     NeoGaf üyelerinden Man nikli üyenin kaynağına göre bu güncelleme 3.20 firmware güncellemesi ile birlikte 10 Haziran'da gelecek.
 
     Ayrıca kaynaktaki bu rapora göre geçtiğimiz günlerde dedikodusu çıkan Killzone 2'nin 3D versiyonundan başka Little Big Planet ve Super Stardust adlı oyunlara da 3D desteği gelecek.
 
     Bu tarihin E3'ten hemen sonraya denk gelmesi de düşündürücü. Sanırız E3 yeni kontrol sistemleri ve oyunlar dışında bir çok açıklamaya da gebe durumda.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler