Ratchet & Clank'ten Yüksek Tempolu Bir Oynanış Videosu

28.10.2015 16:06 Ömür Gencer

   
       Ratchet & Clank'e ait yeni bir oynanış videosu geçtiğimiz gün düzenlenen PGW etkinliğinde oyuncularla paylaşıldı. Yayınlanan bu videoda özlediğimi karakterleri görürken oyunun sunacağı oynanış mekanikleri hakkında da fikir sahibi olabiliyoruz. 

        Videoda yer alan kısa oynanış görüntülerinde oyunun aksiyon dolu ve hızlı bir yapısının olduğunu görebiliyoruz. Galaksinin efsanevi tatil köyü Pokitaru'ya da videoda yer veriliyor. Bunun yanında geliştirici ekibin özellikle ışıklandırmalar konusunda başarılı bir iş çıkardığını söyleyebiliriz. 

      Ratchet & Clank, 2016 yılının ilkbahar mevsiminde PlayStation 4'e özel olarak çıkışını yapacak. Bu oyunun yanında aynı isimli filmin 29 Nisan 2016'da vizyona gireceğini hatırlatalım.  Oyun için yayınlanan yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ratchet & Clank Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: 20 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler