Remnant: From the Ashes DLC'si ‘Swamps of Corsus’ Duyuruldu

14.04.2020 18:01 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Perfect World Entertainment ve geliştirici Gunfire Games, Remnant: From the Ashes için Swamps of Corsus indirilebilir içeriğini duyurdu.

İlk olarak 28 Nisan'da PC için çıkacak. Daha sonra PlayStation 4 ve Xbox One'a gelecek. Fiyatı $9.99.
 
Swamps of Corsus indirilebilir içeriği oyuna rogue-like oyun modu Survival Mode, yeni görevler, etkinlikler, silahlar, zırhlar, özellikler ve ödüller getirecek.
 
Yeni modda oyuna bir tabanca ile sıfırdan başlayacaksınız ve ekipman toplayıp ölmeden ilerlemeye çalışırken zorlu boss'lar ve düşmanlarla mücadele edeceksiniz. Sonunda büyük ödüller sizi bekliyor olacak.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Remnant: From the Ashes Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gunfire Games Dağıtıcısı: Perfect World Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 1 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 2 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler