SH:Shattered Memories'ten Mükemmel Bir Video

PSP ve PS2 versiyonları da çıkacak olan oyunda, kızını bulmak için yolu Silent Hill'e düşen Harry Mason'u yönlendireceğiz.
04.12.2009 12:59 Ersin Kılıç

Korku oyunları arasında hatırı sayılır bir yere sahip olmasına rağmen, son çıkan oyunları ile biraz hayal kırıklığı yaratan Silent Hill serisinin son oyunu Shattered Memories için mükemmel bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
Nintendo Wii için önümüzdeki hafta raflardaki yerini alacak olan Shattered Memories'ın bu tanıtım videosu özellikle müzikleri ile oldukça dikkat çekiyor.
 
16 yıl sonra Konami'den ayrılacağı söylenen Akira Yamaoka, anlaşılan son Silent Hill oyununda da oldukça ön planda yer alacak. Oyunun müzikleri tüm Silent Hill oyunlarında olduğu gibi oldukça beğeni toplayacak gibi gözüküyor.

Oyunda yer alan bir çok önmli sahne ve karakterinde yer aldığı bu tanıtım videosunu izlemek için tıklayınız.
 
Oyunun güncellenen resmi sitesine ulaşmak için ise buraya tıklayınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Shattered Memories Platformlar: Wii PSP Geliştirici: Climax Entertainment Dağıtıcısı: Konami Digital Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 1 Dk önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 19 Dk önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 37 Dk önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 1 Saat önce Dragon’s Dogma II İçin Dev Güncelleme: Casual Mod Eklendi 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler