"SMG 2'deki Haritalar Klasik Mario Bölümleri Gibi"

22.03.2010 21:18 Levent Polater

mariogalaxy22
 
    Shigeru Miyamoto, Haziran ayına göz kırpan Super Mario Galaxy 2'nin önceki oyunda gördüğümüz kendine has Mario Galaxy dünya haritaları yerine geleneksel Mario dünya haritalarını benimseyeceğini belirtti. 
 
    Nintendo patronu: “Dolaşması daha rahat olan Super Mario World veya New Super Mario Bros. Wii haritalarına benzer alanlar görebileceğinizi düşünebilirsiniz" diye konuştu ve sözlerine şöyle devam etti:
 
    “Oyuncuların haritalar arasında kaybolmaktansa aksiyonun keyfine odaklanmalarını istiyoruz. Bunun mümkün olduğunca rahat ve kolay olması için gayret gösteriyoruz."
 
“Fakat oyuna toplanması için epeyce yıldız katacağımızdan ve oyuncular için tüm yıldızları toplamak en zor hedef olacağından oyunda sırada nereye gidileceği ve kalan yıldızları toplamak için nereye geri dönülmesi gerektiğini anlamak zor bir durum olacağından bu konuya da kolaylık getirmek istiyoruz."
 
    Böylelikle 2. Mario Galaxy'de ilk oyundaki bölümlerden farklı şeyler göreceğimiz bizzat Nintendo patronu tarafından açıklanmış oldu... Bakalım 2. oyunda neler ile karşılaşacağız?
 
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Galaxy 2 Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Bölgesel Finalleri Başladı! 1 Saat önce Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler