Siyah Wii Avrupa Çıkış Tarihi Duyuruldu

Siyah renkli elektronik cihazlar, müşteriler tarafından daha çekici bulunuyor.
20.10.2009 15:45 Talha Aynacı

    Nintendo, yaptığı duyuru ile siyah renkli, Wii Sports Resort oyunu ve Wii Motion Plus eklentisini içeren Wii paketinin 20 kasımda Avrupa marketlerine geleceğini duyurdu.
 
Siyah renkli Wii'nin Amerika çıkış tarihi daha önce 16 Kasım olarak açıklanmış ve konsolun Avrupa çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi verilmemişti. Nintendo bugün verdiği basın bildirisi ile siyah renkli Wii'nin Avrupa çıkış tarihini de kesinleştirmiş oldu.
 
    Nunchuck ve Wii kumandasınında siyaha büründüğü "Limited Edition" paketinde orjinal Wii Sports oyunuda yer alacak. İngiltere ve Birleşik Krallık'a bağlı ülkelerde ise konsol 6 Kasımdan itibaren market raflarını süsleyecek.

 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 1 Dk önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 1 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 2 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler