Sniper: Ghost Warrior 1 Milyon Adeti Geçti

Bir hayalet savaşçı olmayı kim istemez ki?
16.02.2011 15:13 Alkan Adakaner


     PC ve Xbox 360 için piyasaya çıkan City Interactive'in bir Sniper'ı canlandırdığımız oyunu Sniper: Ghost Warrior'un satışlarının 1 milyonu geçtiği açıklandı. 2 Eylül'deki bir haberimizde oyunun 500.000 adet sattığını aktarmıştık, yani oyun o günden bu yana satışını ikiye katlamayı başarmış.
 
     Şu sıralar özel içeriklerle birlikte Playstation 3 sürümü hazırlanan oyunun devamının da çalışmalarına başlanmıştı. City Interactive'in patronu Marek Tyminski de bütün ekibin Sniper: Ghost Warrior üzerinde çok çalıştığını, o nedenle oyuna dünya çapında gösterilen ilgiyi anladıklarını söyledi.
 
     2010 yılının ilk dönemlerinden beri Sniper: Ghost Warrior üzerinde çalışan City Interactive'in şu an 4 projesi var. Bu projelerin bazılarında Cry Engine'in kullanıldığı da geliştirici tarafından açıklanmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper: Ghost Warrior Platformlar: XBOX 360 PC PS3 Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 05 Eylül Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! 05 Eylül The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi Konsollarda Oynanabilir 05 Eylül Test Drive Unlimited Solar Crown PC Sİstem Gereksinimleri Açıklandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler