Söylenti: Prince of Persia, Xbox One Konferansında

10.06.2013 09:42 Alkan Adakaner


    Ubisoft her ne kadar son yıllarda bütün odağını Assassin's Creed serisinde toplasa da Prince of Persia hayranlarının umutları da henüz tükenmiş değil. Oyun tarihine damga vurmuş bu seriyi unutturmak çok zor.
 
    Çok ciddi kaynaklardan gelen bilgilere göre Microsoft'un E3 konferansında Prince of Persia serisinin yeni oyunu da tanıtılacak. Anlaşılan Ubisoft, Assassin's Creed 4: Black Flag'ten sonra farklı bir şeyler yapma amacında.
 
     Prince of Persia serisinin bir önceki nesildeki oyunları oyuncuları tam anlamıyla büyülemişti. Bu nesilde ise üzerinde yeterince uğraşılmamış oyunlar yüzünden seriye olan ilgi düşük kalmıştı. Umarız Ubisoft bu defa bizi hayal kırıklığına uğratmaz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 5 Dk önce PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 48 Dk önce EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak 1 Saat önce Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 2 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler