Starfield için Yeni Mod Star Wars Evreninden Işın Kılıçlarını Ekliyor

24.09.2023 22:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'Somberx', Bethesda tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni bir Star Wars modu yayınladı. Adından da anlaşılacağı gibi bu yeni mod, Star Wars evrenindeki ışın kılıçlarını oyuna dahil ediyor.
 
Işın kılıçları oyuna dahil oluyor
 
 
 
Daha fazla ayrıntıya girecek olursak yeni mod UC Naval Cutlass silahını ışın kılıcından ilham alan bir tasarımla değiştiriyor. Geliştiriciye göre bu tasarım, yeni ışın kılıcı tasarımları ekleyecek olan daha büyük bir projenin ilk adımı. Yani bundan sonraki süreçte daha fazla ışın kılıcı içerikleriyle karşılaşacağız.
 
Ne yazık ki mod, ikonik ışın kılıcının sesini içermiyor. Geliştirici bu sesin diğer birçok yakın dövüş silahını etkileyeceğini iddia ediyor ve o yüzden sesi moda dahil etmediğini belirtiyor. Dolayısıyla Bethesda, Starfield Creation Modding Kit'i (resmi mod geliştirme aracı) yayınladığıda daha iyi bir ışınkKılıcı moduna sahip olacağımızı varsayabiliriz.
 
Mod dikkatinizi çektiyse aşağıdan indirebilirsiniz 
 
Immersive Lightsabers

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 9 Saat önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 9 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 9 Saat önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler