Team Fortress 2'nin Sentry Gun'ını Yaratmak

Her Team Fortress oyuncusu kendi evinde böyle bir şey olmasını ister...
11.12.2010 12:14 Levent Polater

 
    WETA'ya kulak aşinalığı olanlar aslında bu haberde yaptıklarının hiç bir şey olduğunu bilirler. WETA, Yüzüklerin Efendisi üçlemesi ve District 9 gibi önemli filmlerin arkasındaki özel efekt uzmanı bir ekip olmasıyla biliniyor.
 
    Bu maharetli ekip, Valve'ye ve Team Fortress 2 yapımcılarına çok özel bir hediye hazırlamış. Oyundakinin tıpatıp aynısı denibilecek bir 'Sentry Gun' tasarlayan WETA, cihaza ateş etmemesi dışında tüm özelliklerini vermiş.
 
    Aynı boyda olması, hareket algılaması, insanları takip etmesi ve oyundaki ile aynı ses efektlerini çıkarması bu hediyeyi mümkün olduğunca özel kılmış. bunu Valve'ye hediye eden WETA, 'sentry gun'ı Valve karargahının giriş kısmına koymuş.
 
     Peki WETA, neden Valve'ye böyle bir hediye verdi. Valve'den gelen cevap ise ilginç... Bir kaç ay önce Valve'den bir kaç kişi Yeni Zellanda'daki WETA'yı ziyaret etmişler ve WETA karşılığında böyle bir hediye yaratmış. Valve, WETA'yı niye ziyaret etmiş olabilir acaba? Half-life filmi??
 
     Bu harika WETA modelinin videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Team Fortress 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler