Twisted Metal eSport Oyunu Olabilir

Yukarıda neler dönüyor öyle?
07.12.2011 18:37 Gökhan Yılmaz

 
     PlayStation'ın ünlü araç savaşı Twisted Metal, bildiğiniz üzere önümüzdeki sene PlayStation 3'e özel olarak piyasaya çıkacak. Serinin aynı zamanda PS3 için ilk oyunu olacak yeni Twisted Metal, yapımcısına göre eSport oyunu olacak.
 
     Eat Sleep Play tarafından geliştirilen oyun, ünlü yapımcı David Jaffe tarafından yönetiliyor. Oyun klasik Twisted havasını kaybetmeden takım çalışmasına dayanan multiplayer özellikleri ile ön plana çıkıyor.
 
     Oyunun multiplayer haritaları iki takım için de aynı özellikleri taşısın diye mümkün olduğunca simetrik olarak tasarlanmış. Oyundaki toplanabilir eşyalar için ise yine hassas bir denge söz konusu. Oyuncular aldıkları eşyalar ile saldırırken son anda saldırıyı arttıran bir risk/ödül sistemine sahip olacaklar. Yani belli miktarda risk alarak daha fazla hasar verme olasılığınız olacak. Bu tip özellikler oyunun dört bir yanına serpiştirilmiş.
 
     Twisted Metal, araç savaşı gibi pek fazla örneğini görmediğimiz bir türe oldukça eğlenceli bir yapım ile geri dönüyor. Sahip olduğu multiplayer modlarının çok uzun soluklu olacağı, açılabilir içeriklere sahip olacağı, seviye atlanabileceği ve tüm bunlara rağmen yeni katılmış bir oyuncunun son seviyedeki biriyle aynı şartlara sahip olacağı söyleniyor. Bakalım StarCraft II, DotA, CoD: Black Ops gibi popüler eSport yapımlarından biri olacak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Twisted Metal Platformlar: PS3 Geliştirici: Eat, Sleep, Play Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler