Unreal Engine 4, 7 Yıldır Geliştiriliyor

Gears of War serisi Unreal Engine 3 ile akla gelen ilk oyunların başında geliyor.
01.10.2009 14:26 Erdi "Fx57" Özüağ

Epic Games başkanı Micheal Capps, Tokyo Game Show'da düzenlenen Soru-Cevap seansında üzerinde çalıştıkları Unreal Engine 4 motoruyla ilgili bazı önemli açıklamalarda bulundu.
 
Epic Games'ın gelecek planları hakkında bazı ipuçları veren Capps, son 7 yıldır Unreal Engine 4 motorunun geliştirme çalışmalarıyla meşgul olduklarını, yeni nesil oyun motorunun konsol savaşlarındaki bir sonraki dalgaya hazır olacağını belirtti. Yeni nesil oyun konsollarının önümüzdeki 4-5 yıldan önce beklemediğini açıklayan Capss, Epic Games olarak bu süre zarfında Unreal Engine 3 motorunu kullanmaya devam edeceklerini açıkladı.
 
Unreal Engine 3 ile kıyaslandığında sahip olacağı yenilikler hakkında henüz herhangi bir açıklama yapılmış olmasa da yeni motorun, oyun geliştirme çalışmalarında yeni bir dönemi başlatması bekleniyor.

Epic Games tarafından geliştirilen Unreal Engine 3 motoru, sahip olduğu özel araçlarla HD geliştirme çalışmalarında programcılara ciddi kolaylıklar sağlarken, üçüncü parti geliştiriciler (Take Two ve Square-Enix gibi) için şimdiye kadar hazırlanan en iyi oyun motorlarından birisi olarak görülüyor. Her ne kadar bazı geliştiriciler motorla sorun yaşasa da Unreal Engine 3 tabanlı pek çok başarılı yapım bulunuyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 05 Eylül Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! 05 Eylül The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi Konsollarda Oynanabilir 05 Eylül Test Drive Unlimited Solar Crown PC Sİstem Gereksinimleri Açıklandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler